سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

ویدئو | نظرات مخاطبان مشهدی درخصوص فیلم "کت چرمی" | جواد عزتی انتظارات را برآورده نکرد

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۱
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
ویدئو | نظرات مخاطبان مشهدی درخصوص فیلم
مخاطبان مشهدی در نخستین روز از بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهدمقدس به تماشای ۷ اثر نشستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در نخستین روز از بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهدمقدس مخاطبان مشهدی در ۶ پردیس سینمایی نظاره‌گر ۷ اثر بودند.

در پردیس سینمایی ویلاژتوریست مشهد از ساعت ۱۹:۳۰ فیلم سینمایی کت چرمی اکران شد؛ این فیلم که ساخته حسین میرزامحمدی و با تهیه‌کنندگی کامران حجازی، یکی از کارگردانان فیلم اولی چهل و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر است و از پربازیگرترین فیلم‌های این دوره نیز به شمار می‌رود.

از جمله بازیگران این اثر می‌توان به جواد عزتی، صابر ابر، گلاره عباسی، پانته‌آ پناهی‌ها، ستاره پسیانی، عباس جمشیدی‌فر، مائده طهماسبی، و همچنین حضور افتخاری رویا تیموریان و سیامک احصایی اشاره کرد.

مخاطبان مشهدی در پردیس سینمایی ویلاژتوریست، پس از تماشای این فیلم نظرات مختلفی داشتند؛ برخی بازی‌ها و کارگردانی "کت چرمی" را بسیار خوب و قابل قبول قلمداد می‌کردند.

عده‌ای بر این عقیده بودند که بازی جواد عزتی مشابه چیزی است که پیش از این در فیلم سینمایی "مرد بازنده" و سریال " زخم کاری" دیده بودند و نظرشان این بود که فیلم می‌توانست پایان بهتری داشته باشد.

یکی از مخاطبین نیز از ریتم کند و سیاه نمایی این فیلم گلایه‌مند و مخاطب دیگری نیز اعتقاد داشت بازی جواد عزتی انتظارات تماشاگران را برآورده نکرده است، اما در مجموع این اثر را دارای داستانی گیرا و یکی از فیلم‌های خوب جشنواره چهل و یکم دانست.

گفتنی است بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهدمقدس تا ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ در ۶ پردیس سینمایی این شهر ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->